qigong

Hvad er QiGong?

Det hele handler om Energi

ChiCare (udtales tjii kærre) og her handler det hele om energi.

Alt omkring os og inden i os er et netværk at vibrationer og energi som arbejder sammen.

Spørgsmålet er om din vibration hjælper dig til mere sundhed, kærlig omsorg og optimal udholdenhed? eller om din energi bevæger dig mod stress, smerter og følelsen af stagnation i krop og sind.

 

ChiCare hjælper dig til at udvikle din egen evne til blive powerfuld og en aktive medspiller i dit eget enegi-flow så du kan øge din sundhed fysisk, mentalt og spirituelt.

Qigong er en personlig oplevelse af arbejdet med energi, det er din unikke oplevelse der definerer hvad Qigong er for dig

The power of Qi!

Qigong er en smuk kombination af fysiske bevægelser, åndedrætsteknikker og meditation, og hos ChiCare træner du evnen til mærke dig selv og evnen til at mærke egne grænser og til at mærke hvad du kan gøre for at komme ud af et negativt energi flow.

Gennem de sidste årtier er disse smukke og helsebringende øvelser blevet mere og mere brugt her i Vesten til, at hjælpe mennesker til mere energi, sundhed, velvære, forebyggelse og energi rehabilitering efter sygdomsforløb.

 

Her i Vesten bliver Qigong ofte brugt til forløsning stress og smerter, men disse gamle bevægelser gemmer på meget mere end blot stressforløsning og smertelindring, disse øvelser bringer nemlig helse, vitalitet og healing på celleplan til dig

Qi Gong betyder....?

Qi betyder: livs energi og Gong: betyder at mestre/nære så oversat betyder Qigong at mestre livsenergien eller at nære livsenergien.

 

Qi Gong har sit udspring fra den kinesiske medicin og er en del af den kinesiske medicins seks grene som er: Akupunktur, urtemedicin, feng shui, ernæring, energi massage og Qi Gong, denne form for energimedicin og healing er udvilket gennem mange tusind år of har til formål at:

 

Afstress krop og sind

Øge energi flowet i kroppen

Bringe healing til os mennesker

 

Når vi underviser i Qi Gong lægger vi meget vægt på at vores kursister arbejder ud fra det sted de er nu og ikke overskrider deres egne grænser, for i Qi Gong arbejder vi med at gøre 70% af vores kapacitet både fysisk og mentalt.

Åndedrættet og vejrtrækningsøvelser i bevægelserne er også en stor del af undervisningen, det energi mæssige aspekt af Qigong, det at kunne mærke din chi og lære at guide chién hen hvor der er brug for den er også en stor del af min undervisning.

 

Lidt populært sagt, er vores Qigong-undervisning faktisk mindfulness i bevægelse – "where the mind goes chi flows".

 

Kunne du tænke dig at blive en del af denne store Qi familie (vi er efterhånden ved at være mange:)) – så meld dig på et af vores Qigong hold​​​

 

Her ser du tidspunkter og tilmelding.​

Qi og krælighed ChiCare - en verden af energi
ChiCare.dk

Email:iben@chicare.dk

Tlf.: 30 82 18 69

 
  • Black Facebook Icon