Det siger andre...

“Chi Cong er for mig en helt særlig oplevelse. En fantastisk følelse af at krop og psyke taler sammen. For mig har det bedste været at arbejde med de spændinger jeg har i min krop pga. diverse skader og hermed smerter, som jeg gennem årene er blevet for god til at lukke af overfor. Hver tirsdag giver jeg mig selv en gave ved at deltage på Christinas Chi Cong hold. Jeg kan være træt, have hovedpine, være fyldt med diverse tanker, men lige meget, hvordan jeg møder op, er jeg 1 1/2 time efter glad, afslappet og mærker tydeligt en helt anden ro og kontakt med min krop og min vejrtrækning.”

Anette / Pædagog og Psykoterapeut studerende

“Hej Christina, efter 2 gange oplever jeg at tirsdag efter træning sover jeg trygt og godt. Jeg er normalt meget plaget af voldsomme drømme og vågner flere gange om natten for at komme ud af dem. Men ikke de 2 sidste tirsdage og det er jo så fedt. Jeg er helt overbevidst om, at når vi har trænet de næste par måneder, kan jeg få flere nætter i træk hvor jeg sover godt. Jeg elsker allerede chi gong, det giver mig ro i mit hoved og min krop. Tak for dig og chi gong. Jeg kunne bare mærke der var kontakt mellem mig og de øvelser. Det er første gang siden 2004, hvor jeg blev syg, at jeg har følt sådan ved fysisk træning.”

Dorte, 56 år / Økonomiassistent

“Hej Christina. Tak for god træning. Min lille beretning handler om vejrtrækningen, som jeg tænkte på, og fik glæde af i dag, da jeg var til tandlæge. Ikke noget ondt ord om tandlæger, men jeg bryder mig bestemt ikke om at være gæst der. Håndfladerne sveder, hjertet hamrer og vejrtrækning er noget der foregår i små korte ryk… normalt. Men i dag koncentrerede jeg mig om hvad du sagde i går om den vejrtrækning – og faktisk hjalp det på meget, at jeg ikke efterlod tandlægestolen med dybe mærker af fingeraftryk – Så tak for det.”

Lotte, 48 / Selvstændig

ChiCare.dk

Email:iben@chicare.dk

Tlf.: 30 82 18 69

 
  • Black Facebook Icon